Events

Marketing

Dankzij 14 jaar ervaring in een groot mediabedrijf werd op marketingvlak de nodige expertise uitgebouwd om uw zaak te ondersteunen. Door de flexibilteit van ECM kunnen we een vlot stuurbare campagne opzetten op basis van uw noden. Hiervoor kan u rekenen op een goede kennis van de traditionele media en een excellente kennis van de nieuwste online-technieken

5 pijlers

google-adwords

Google Adwords

De surfende consument weet reeds wat hij zoekt, echter uw zaak is hem niet gekend. Door middel van zoekwoorden en een uniek CPC-systeem genereert u traffic naar uw website en winkel.

drukwerk

Commercieel Drukwerk

Graag staan we je bij, in het ontwerp, layout en drukken van je Pos-materiaal.

facebook

Facebook

Belgie telt 5.5mil. Facebook-gebruikers waarvan 4.3mio dagelijks de site of app openen. Ongetwijfeld zitten ook uw potentiële klanten hierbij. We selecteren deskundig uw doelgroep in een welbepaalde omgeving, kiezen een doelstelling en

emailmarketing

E-mailmarketing

U beschikt reeds over klantengegevens en E-mailadressen? Zoniet, huren wij er bij, in uw regio, uw doelpubliek. Op een goede mailcampagne willen we een sterke call to action, naar de website. Liever naar uw facebookprofiel of direct via mail een antwoord of vraag stellen? Het kan.

webdesign

Webdesign

Wist u dat steeds meer mensen surfen via een mobile device? Is uw website reeds responsive? Kan je er een webshop aan koppelen? Moet dit veel kosten of is dit omslachtig?

Neem contact met ons op

Kris D'Huysser

Posthoornstraat 36, 8900 IEPER
0474 266 168
kris@krisdhuysser.be